78854119-967B-4E3A-8E8D-DB30EE89FC60-E27

Det första era gäster möts av är en inbjudan eller Save the dates. Det skapas spänning, förväntan och längtan till er stora dag! Den stil och ton som gästerna möts av ger dem en hint om vad som komma skall. 

Genom att skräddarsy era trycksaker tar vi tillsammans fram ett bröllopskoncept som känns helt unikt och som passar era önskemål. Det vill säga en röd tråd i alla era trycksaker och dekorationer så att hela stylingen förmedlar den känsla och stil som ni är ute efter.

 

Har ni redan en tydlig vision för vad ni är ute efter? Toppen! Kontakta mig nedan! Annars kan ni alltid skrolla ned för att få lite inspiration

skräddarsy

ert bröllop

med bröllopsdesign kan vi
7AB7087E-1DD2-4F4F-87C3-31728C9B8AF0-57E

personlig

illustration

tillsammans skapar vi en
vi kan skapa
D4CD4F47-B92F-4D2A-A6B9-9B073C251FF2-592

Låt öppnandet av era inbjudningskort bli en upplevelse för alla era gäster. Det kan vara ett kuvert med plats för flera kort eller en unik insida. Varför stanna vid ett kuvert? Vi kan skapa goodiebags eller andra överraskningar också!

Gifter ni er på en spännande plats eller kanske i en unik lokal?  Varför inte låta er location få en naturlig del i er bröllopsdesign

577E055E-7B76-42BA-918E-6825B54D01DF-5DC

magiska

monogram

Monogrammen är verkligen bröllopsdesignens mittpunkt. Era initialer, namn eller varför inte ert nya efternamn bildar en unik logotyp för just ert bröllop. Monogrammet kan sedan användas till allt från morgonrockar,  glas till kuddfodral eller klistermärken.

gör era initialer till

fantastiska

kuvert

TIPS1-23.JPG

en vacker

hemsida

Bröllopshemsidor är någonting som blivit superpopulärt på senaste tiden. Ni som brudpar kan låta gästerna OSA på sidan vilket innebär att ni får en fullständig gästlista innehållande allt ni vill veta om era gäster. Så som allergier! Hur smidigt att dessutom kunna uppdatera gästerna när som helst?

säg det med
tillsammans skapar vi en

Kontakta oss för en offert

Inga drömmar är för stora så berätta mer än gärna så mycket som ni kan om ert bröllop, er vision och er själva så återkommer vi med spännande idéer! Är du bröllopskoordinator och vill teama upp? Kontakta mig via formuläret så hittar vi roliga sätt att samarbeta på!

Vilka trycksaker är ni intesserade av?

Tack för ditt mail!