Beställningsguide

01

Allting börjar med en
offert

Börja med att kontakta oss genom att be om en offert. Ni får då en prislista och ett informationsdokument att kika igenom. Känns allting klockrent fyller ni i vårt beställningsformulär där ni också får chansen att berätta allt om tema, designönskemål och annan härlig info vi kan behöva.

02

fyll i vårt svarsformulär

och skicka in

När din beställning är lagd får du ett bekräftelsemail samt ett formulär som vi önskar att du fyller i. Japp, ännu ett formulär. Det är dags för er att ge oss all information, det vill säga texten till era kort.

När vi mottagit er information börjar designprocessen och era trycksaker tar form.

03

gå igenom och godkänn

korrektur

Vi återkommer med utkast på din beställning inom 7 arbetsdagar efter att vi mottagit informationen i svarsformuläret.

 

Tre korrektur ingår, men oroa dig inte, det brukar oftast sitta redan på första eller andra försöket. När du godkänt korrekturen skickas produkterna på tryck omedelbart vilket innebär att från och med nu kan inga ändringar genomföras. Vi ersätter inte stavfel som upptäcks efter korrektur godkänts. Se våra villkor för mer information.

04

dags att trycka

din trycksaker

Nästan klart! Att trycka dina produkter kan ta allt från 6-8 veckor beroende på beställningen. Vissa skräddarsydda inbjudningskort kan ta länger tid eftersom de kan behöva ytterligare kärlek efter att själva trycket är färdigt. 

Pusta ut och ta en paus eller fortsätt kämpa med övrig planering medan vi tar hand om era trycksaker.

05

Leverans av trycksaker 

till ditt uthämtningsställe.

När din order är komplett dubbelkollar, packar och skickar vi dina trycksaker med postnord eller DHL. Öppna ditt paket och njut av era fina kort, dubbelkolla så att allt känns bra och tagga oss gärna i era sociala medier!

Tusen tack för att ni gav oss äran att vara en liten del av er stora dag!

TOTAL LEVERANSTID

WEBSHOP: 4-6 VECKOR

SKRÄDDARSYTT: 6-8 VECKOR